• Κούκλες Βιτρίνας Πλαστικές (PE)

Κούκλες Βιτρίνας Πλαστικές (PE) 

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε την γκάμα μας σε κούκλες βιτρίνας πλαστικές (PE) ανδρικές / γυναικείες:

https://newsystem.gr/product-category/κούκλες-βιτρίνας/πλαστικές-γυναικίες-κούκλες

Κούκλες βιτρίνας πλαστικές (PE)  χρώματος φυσικό μπεζ με χαρακτηριστικά προσώπου (μακιγιάζ), περιστρεφόμενο κεφάλι, γυάλινη βάση και στήριξη στη γάμπα, άριστη κατασκευαστική ποιότητα.

Κούκλα Βιτρίνας Γυναικεία Πλαστική Καθιστή

Κούκλα Βιτρίνας Γυναικεία Πλαστική Καθιστή

Υλικό υψηλής ποιότητας – Αυτό το μανεκέν είναι κατασκευασμένο κυρίως από φιλικό προς το περιβάλλον πλαστικό PE, επομένως είναι πολύ ελαφρύ, σκληρό και ανθεκτικό, με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Πρακτική χρήση – Η γυναικεία κούκλα αποτελείται από 6 μέρη: κεφαλή, κορμό, 2 χέρια, 2 πόδια, γυάλινη βάση και αλουμινένια άρθρωση.

Το κεφάλι της μπορεί να ρυθμιστεί πάνω και κάτω σε 60 ° και να περιστραφεί οριζόντια σε 360 °. Τα χέρια της μπορούν επίσης να περιστραφούν σε 360 °.

tutorial manequin

tutorial manequin

Ζωντανή εμφάνιση – Με το φυσικό χρώμα του δέρματος, τις μακριές βλεφαρίδες, το καλό σχήμα και τα ζωντανά μάτια, αυτή η κούκλα βιτρίνας είναι πολύ ζωντανή και όμορφη.

Σταθερή δομή – Η βάση αυτού του προϊόντος συνδέεται με ένα στέλεχος με βίδες και αρμούς αλουμινίου, έτσι ώστε   να μπορεί να σταθεί σταθερά στη χρήση.

Είναι επίσης εύκολο να αποσυναρμολογηθεί.

Κομψή σχεδίαση – Λόγω του κομψού και λαμπερού σχεδίου της, αυτή η κούκλα βιτρίνας μπορεί να ταιριάζει με όλα τα είδη των γυναικείων ρούχων.

Μάθετε ότι μπορείτε να βάλετε τα παπούτσια στα πόδια της αλλά δεν μπορείτε να βάλετε γάντια και δαχτυλίδια στα χέρια της.

Υλικό:  Πολυαιθυλένιο (PE)(PET).Το PE είναι ένα από τα πιο ευέλικτα θερμοπλαστικά.Είναι πάρα πολύ φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο.

Το PE αποτελείται μόνο από άνθρακα και υδρογόνο και δεν περιέχει κανένα αποσκληρυντικό υλικό. Στην βασική του μορφή,το PE είναι άχρωμο και διαφανές εώς γαλακτώδης.