• Καταστήματα Γουναρικών katastimata gounarikon

Καταστήματα Γουναρικών katastimata gounarikon

 

κατάστημα γουναρικών

κατάστημα γουναρικών

Η new system Δαμιανίδης Γεώργιος με 40 χρόνια στο χώρο του εξοπλισμού και της ανακαίνισης καταστημάτων σας προσφέρει την μεγαλύτερη γκάμα στα είδη προβολής και κρέμασης προϊόντων με άμεση παράδοση σε όλα τα προϊόντα αλλά και στις ειδικές κατασκευές λόγο της αυτονομίας στην παραγωγή και της υπερσύγχρονης αποθήκης μας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε τα προιόντα κρέμασης / ραφιών:

https://newsystem.gr/product-category/συστήματα-εξοπλισμού

Κατασκευάζουμε εξ ολοκλήρου ότι είναι απαραίτητο για το κατάστημα η το σπίτι σε τιμές προσαρμοσμένες σε εσάς. Μοναδικές κατασκευές από ξύλο σίδερο αλουμίνιο και plexiglass προορίζονται για τον χώρο σας με ιδέες από τους πιο έμπειρους διακοσμητές. Τα 40 χρόνια εμπειρίας μας, μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε ξεχωριστές λύσεις που προκύπτουν μέσα από τις δικές σας ανάγκες με αμέτρητες επιλογές στα ράφια καταστημάτων αλλά και σε ότι είναι απαραίτητο για ένα σύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα.

IM000952.JPG

Διαθέτουμε τον πλήρη εξοπλισμό για την προβολή και παρουσίαση των προϊόντων σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Λαμβάνοντας υπ’όψιν τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας, με ειδικευμένα συνεργεία, χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογικές μεθόδους και τα κατάλληλα υλικά για ένα αποτέλεσμα με υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων η οποία εμπλουτίζετε συνεχώς ανάλογα με τις απαιτήσεις και της προδιαγραφές της αγοράς, η ποικιλία χρωμάτων – υλικών και σχεδίων των προϊόντων μας η άμεση εξυπηρέτηση και οι ασυναγώνιστες τιμές κάνουν την εταιρία μας ξεχωριστή.

IM000573.JPG

IM000561.JPG

IM000560.JPG