Η εταιρία μας

NEW SYSTEM


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Από το 1978 New System Τεχνική Κατασκευαστική δραστηριοποιείται στον χώρο του σχεδιασμού, της ανακαίνισης και του εξοπλισμού καταστημάτων. 

Αναλαμβάνει όλα τα στάδια κατασκευής επαγγελματικών και ιδιωτικών έργων.

Είναι υπεύθυνη για τον σχεδιασμό και τη μελέτη μέχρι την υλοποίηση και την παράδοση με αισθητική, αντίληψη και τεχνογνωσία.

Στη Δωδεκανήσου 3, Θεσσαλονίκη μπορείτε να βρείτε τον εκθεσιακό μας χώρο.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εξολοκλήρου ανακατασκευή ενός καταστήματος, ακολουθώντας 5 βήματα:

 •   Μελέτη:         Η πρώτη επαφή που γίνεται με τους εξειδικευμένους διακοσμητές μας. Έρχονται στον χώρο σας για την αρχική καταγραφή του.

 •   Σχεδιασμός: Στο στάδιο αυτό, αφού έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα του καταστήματος βγαίνουν τα σχέδια του νέου χώρου.

 •   Ανακαίνιση:   Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, με την πολυετή εμπειρία στον τεχνικό και κατασκευαστικό χώρο, ξεκινάει την ανακαίνιση, με την επικάλυψη τοίχων στο σύστημα εξοπλισμού που εσείς έχετε επιλέξει .

 •   Εξοπλισμός: Αφού ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του χώρου, η New System αναλαμβάνει να τον εξοπλίσει με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων σας.

Στον εξοπλισμό μας θα βρείτε κούκλες για την άψογη διακόσμηση της βιτρίνας σας. Stand για την κρέμαση των ρούχων και των υπόλοιπων αξεσουάρ σας και φυσικά κρεμάστρες οι ποίες προσαρμόζονται τέλεια στα stand.

 •   Διακόσμηση: Τελευταία έρχεται η διακόσμηση. Αφού έχει περαστεί ο κατάλληλος εξοπλισμός, οι ειδικές κατασκευές και τα έπιπλα η εταιρεία μας σας εξοπλίζει με τα απαραίτητα αξεσουάρ βιτρίνας.

 

Σε περίπτωση που αναζητήσετε κάποιο προϊόν και δεν το βρείτε στο site μας, κάντε κλικ στην επικοινωνία και τηλεφωνήστε μας να σας εξυπηρετήσουμε.

Εδώ και 40 χρόνια μας εμπιστεύεστε και μας στηρίζετε! Ευχαριστούμε! 

 

Chat
1
Close chat
Γεια σας. Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Start